Cikkek ebből a kategóriából: Mindenmás

A brutális pálcikaember visszatér - gepsegszalon.hu

Jó pár éve járt körbe az interneten a legelső olyan videó, amelyben egy pálcikaember figurája megunta, hogy ki van szolgáltatva a rajzolója kényére-kedvére, ezért önállósodott, és törni-zúzni kezdett. Az első filmecskét hamarosan két másik követte, aztán a renegát pálcikaember elhallgatott. Szerencsére nem örökre.

Tovább »

Star-wars-haz-1

Tavaly épült a ház Dél-Koreában egy repülőgép-pilótának és családjának. A megrendelő azt kérte, olyan legyen a ház, ami egy Csillagok háborúja-filmből lépett volna ki.
Tovább »

SUSE_Total_mikrografika_final

Most nem a te saját számítógépedre gondolok, hanem a világ egyik legbrutálisabb szuperszámítógépére, amit a világ egyik legnagyobb olajtársasága használ.
Tovább »

art-lebedev-defendius-2

Ha buta vagy, nem jutsz ki az ajtón. Ez nem egy újfajta szabadulós játék, csak Art Lebedev ajtólánca, a Defendius.
Tovább »

icebucketchallenge-1

Nem is kell bevizezned magad hozzá, és ha nincs kedved saját kezűleg összeállítani, készen is vehetsz egyet. 40 dollárba kerül, és ebből tízet az ALS alapítványnak utalnak.
Tovább »

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.


By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.