Cikkek ebből a kategóriából: Mindenmás

nessie-ladle

Egyszerű, de nagyszerű ötlet: szedőkanál, ami a Loch Ness-i szörnyre emlékeztet. Ráadásul tök praktikus is, mivel megáll a saját lábán, nem kell az edény oldalának támasztani, így nem is csúszik bele véletlenül a főzelékbe.

Nessie Ladle névre hallgat, 16 dollárért lehet előrendelni, és várhatóan májusban szállítják. (Az első adagot, amit még februárban kiszállítanak, már elkapkodták előrendelésben. Nem is értem, miért…)

Mindenesetre úgy tűnik, a Loch Ness-i szörny hamarosan mehet a levesbe.

Via

alien-nyaklanc-1

Ilyet is lehet lőni az eBay-en, ez az egyik új kedvencem. A képen nagynak tűnik, élőben 4×4 centis a medál. Vannak napok, amikor egyszerűen ez illik a hangulathoz, na.

lili-lite-3

Sok szót nem is érdemes vesztegetni, a képek magukért beszélnek. Na jó, annyit mégis elmesélek, hogy van a polcban egy speckó szenzor, aminek köszönhetően a lámpa automatikusan lekapcsolja magát, ha rátesznek egy kinyitott könyvet. Természetesen ellenkező irányba is működik a dolog, ha leveszed a könyvet, felkapcsol a lámpa. (Ha épp befejezted a könyvedet elalvás előtt, akkor szívás :) … jó, nem, attól még odateheted ugyanúgy, akárhol kinyitva.)
Tovább »

skellie-1

Bemutatom neked Skellie-t, aki egy csontváz, de olyan dolgokat csinál, mint egy átlag amerikai lány. Ráadásul mindezt megörökíti és meg is osztja az Instagramon. Röviden ennyi a történet.
Tovább »

A brutális pálcikaember visszatér - gepsegszalon.hu

Jó pár éve járt körbe az interneten a legelső olyan videó, amelyben egy pálcikaember figurája megunta, hogy ki van szolgáltatva a rajzolója kényére-kedvére, ezért önállósodott, és törni-zúzni kezdett. Az első filmecskét hamarosan két másik követte, aztán a renegát pálcikaember elhallgatott. Szerencsére nem örökre.

Tovább »

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.


By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.