Cikkek ebből a kategóriából: Mindenmás

fenykard-1

Az új Star Wars-trailer óta rengeteg szó esik (és mém születik) a videóban látható fénykard új kialakításáról. Biztos ez is szerepet játszik abban, hogy a Hasbro olyan modulokat dob piacra idén ősszel, amelyekből mindenki összeállíthatja a saját kedvencét.

Tovább »

feb
13

Tetris süti

tetris-suti-1

Egyszerű, de nagyszerű ötlet a Tetris süteményforma, és tök jól/viccesen lehet tálalni a végeredményt. 10 font az eBay-en, amit kicsit sokallok, a Star Wars sütiforma szett csak két dollár volt. Valószínűleg az a különbség, hogy a Tetris eredeti licenc.

Mindenesetre a kívánságlistámra felkerült, illetve ahhoz is kedvet kaptam, hogy egyszer “szabad kézzel”, késsel próbáljak meg ilyen mintákat vagdosni, nem lehet olyan bonyolult. (És a hosszúból jó sokat vágok majd, mert a játékban mindig az az elem hiányzik.)

darcy-0

Ez történik, ha egy kreatív, profi fotós együtt él egy sünivel: rengeteg ötletes és cuki beállítás. Ha rossz kedved lenne, ezt az Instagram oldalt nézegesd!
Tovább »

world_wide_vac-1

Az Electrolux nem csak a lakás megtisztításában segít, de az e-mailek szortírozásában is. Ha kérded, átnyálazza a mailboxodat (persze a leveleidet nem olvassa el, csak megnézi, mikoriak és mekkorák), majd megmutatja, szerinte miket lenne érdemes törölni egy kisebb vagy egy nagyobb takarítás keretein belül.
Tovább »

pixel-haj-6

Egy madridi fodrászatban elkezdtek azzal szórakozni, hogy nem teljes hajtincseket festenek be, hanem pixeles mintákat pingálnak a vendégek hajára. (Festenek még más mintázatokat, itt lapozgathatsz.)

Mindenesetre a geek lányok nyilván a pixelekre buknak. Elküldtem az egyik barátnőmnek, azt mondta, legközelebb letámadja a fodrászát egy Super Mario életgombáért. Majd mutatok fotót, ha bevállalja a figaró. Direkt kérek majd képet a reggeli, fésülködés előtti állapotról is :)

További képek a madridi csodákról hajtás után.
Tovább »

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

HIRDETÉS

Gyakori címkék


By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.