Cikkek ebből a kategóriából: Hírek a régi Gépségszalonról

Lehet, hogy X év múlva nem a moziba megyünk, csak berakunk egy kontaktlencsét a legújabb filmmel? Tovább »

…vagy sajtótájékoztatóra vagy bármilyen olyan helyre, ahol egyszerre tartanál kaját és piát a kezedben, asztal meg nincs a közelben: Go Plate.


$27.50 a 21 darabos szett.


Limitált kiadás, 45 dollárért. Csak győzd megjegyezni, melyik figura melyik sakkbábut képviseli, és hogyan léphetsz vele!

Hülyére röhögtem magam ezeken a garázsajtóra applikálható képeken, amiket a Geekologie-n láttam. 144 fontba kerül darabja a style-your-garage.com-on. Néhány kedvencem, a teljesség igénye nélkül.
Még jó, hogy autóm sincs, nem még hogy garázsom. Most agyalhatnék, melyik a legjobb.

Cipeltetek már gitárerősítőt? Ha még nem, el kell, hogy áruljam: a kezdő zenészek itt döntik el, hogy mégis inkább dorombon, szájharmonikán játszanak, esetleg énekesek lesznek. Az Ashley International tervezői bizonyára szintén túl vannak már pár Orange vagy ENGL láda ki-be pakolásán, mivel elhatározták, ez így nem mehet tovább.
Fejlesztésük az iRock Mini nevet kapta, és amint látjuk, egy pár centis kütyüről van szó, amelyet közvetlenül a gitár jack aljzatába dughatunk be.

A tenyérnyi apróságon a hangerő tekerentyűn kívül még egy apró torzító is helyet kapott, így miniben metálkodhatunk is, ráadásul rácsatlakoztathatjuk mp3 lejátszónkat is, hogy együtt jammelhessünk kedvenc felvételeinkkel.
Az iRock Mini 24,95 dollárért lehet a miénk a gyártó oldalán keresztül, ahol még egy kis demonstrációs filmecskét is megnézhetünk. Természetesen a Slipknot hangzását és hangerejét ne várjuk (nekem a Man In Black egyik fegyvere, a Zajos Tücsök ugrott be), de gyakorláshoz és “csajmágnesnek” biztos megteszi.

GÉPSÉGSZALON

Ez egy úgynevezett "tech lifestyle blog". Szó esik itt vicces bigyókról és egy fokkal komolyabb elektronikai cikkekről, nőknek szánt kütyükről és hasznos weboldalakról, geek kultúráról és nerd divatról, tippekről és mindenféle kockaságról. Ja, meg persze macskákról és Star Wars relikviákról.

Gépségszalon a Facebookon

Friss kommentek

    HIRDETÉS

    Gyakori címkék


    By Gépségszalon Kreatív Bt. 2008-2014.